Начало arrow Оферти arrow Почивки море Българияarrow Златни пясъци
Търсене   

Категория:"Оферти за почивка на море на Златни пясъци 2015. Хотели, цени, ранни записвания"

Курортът Златни пясъци е най-старият български морски курорт. Разположен е в северната част на българското черноморие. Намира се в община Варна, район Приморски, на 13 км североизточно от края на града и на 17 от центъра на Варна. Старото му име е "Узун Кум" ("Дълги пясъци").
Златни пясъци е и най-известният морски курорт по северното черноморско крайбрежие. Разположен в полите на Природен парк "Златни пясъци", защитена от закона територия, той е прекрасно място за почивка на море и забавления. Плажната ивица се отличава със златист, фин пясък. Има дължина 3,5 км и широчина до 100 м.
Територията около курорта е уникална със своята природа. Има растителни видове и крайморска растителност. Тя е обособена като природен парк "Златни пясъци". В природен парк "Златни пясъци" не само се съхраняват застрашени и защитени растителни и животински видове, но има изградени пет туристически маршрута, които преминават през стари чешми, кътове за отдих, места с очарователен изглед към морето. Културно-историческото наследство на парка обхваща широк период - от античността до късното Средновековие.
В курортът Златни Пясъци ще се насладите на уникална природа, живописна гора, великолепни плажове, чисто море, слънце, минерална вода, незабравима атмосфера - всичко това е една добра предпоставка за Вашата почивка на море през лято 2015. Хотели в Златни пясъци с цени за сезон лято’2015! Резервирайте бързо и лесно Вашата почивка на море през 2015 в Златни пясъци. Изгодни предложения и намаления.

За резервации:
Офис Варна - тел. 052/ 832 111
Офис София - тел. 02/ 986 39 27

      Advertisement
Advertisement
    BulgarianSpanishEnglish

ТърсенеАбонирай се за нашите оферти