Нова година в Малта - 4 дни

Самолет

Малта, Малта

4 дни / 3 нощувки
Цена от: 0.00 лв.
Дата на тръгване Цена Запитване


  • Описание и програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Други

Директен чартърен полет от София!

Период: 30.12 – 02.01 (4 дни/ 3 нощувки)

Малта е едно от най-екзотичните кътчета на земята, чието многовековно съществувуване го е направило не само предпочитано от милиони туристи място за почивка, но и културен обект с  историческо значение.

Включен пакет „МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ“

Четирите Стълба на Спокойствието

  1. БЕЗРИСКОВА резервация – само с 50 лв депозит и доплащане САМО ПРИ ГАРАНТИРАН ПОЛЕТ
  2. ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми при наложена карантина
  3. БЕЗ РАЗХОДИ при установяване на COVID-19 – включени застраховки Отмяна на пътуване и Медицинска застраховка с покритие за covid-19
  4. БЕЗПЛАТЕН PCR тест за влизане/ излизане от страната!

Програма:

Ден 1: 30.12.20
Среща на летище София, терминал 1, около 2 часа преди полета. Директен полет София – Валета около 30 – 40 минути с авиокомпания Bulgaria Air. Кацане на летище Малта. Трансфер до хотела. Продължителност на трансфер – около 40 мин. Настаняване в хотела. Информационна среща. Допълнителна екскурзия по желание, заявена предварително от България: МДИНА – градът на мълчанието. Осъществява се непосредсвтено след кацането. Нощувка.

Ден 2: 31.12.20
Закуска. Свободно време. Следобед по желание – доплънителна екскурзия: ТРИТЕ ГРАДА и ботаническите градини на Свети Антон. Нощувка.

Ден 3: 01.01.21
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия по желание: ВАЛЕТА – градът на рицарите. Прибиране в хотела. Нощувка.

Ден 4: 02.01.21
Закуска. Свободно време. Трансфер до летище Малта за директен полет Малта – София. Продължителност на трансфер – около 30 – 40 минути.

Цената включва:
  • Самолетен билет София – Малта – София с авиокомпания Bulgaria Air;
  • Летищни такси;
  • Представител на туроператора;
  • Трансфер летище – хотел – хотел;
  • 3 нощувки със закуска;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и покритие за covid-19;
  • Застраховка „Отмяна на пътуване“ при Евроинс с покритие и за covid-19.
Цената не включва:
  • Задължително доплащане за новогодишна гала вечеря;
  • Полудневна екскурзия до Мдина – 74 лева / 50 лева за деца от 2 до 11,99 г.;
  • Полудневна екскурзия до Валета – 74 лева / 50 лева за деца от 2 до 11,99 г.;
  • Полудневна екскурзия до Трите града – 60 лева / 34 лева за деца от 2 до 11,99 г.;
  • В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Часове на полетите:
София – Малта: Излита в 10:00 ч. / Каца в 11:00 ч.
Виена – София: Излита в 15:00 ч. / Каца в 19:00 ч.
*Възможни са промени в полетното разписание.

Трансфер летище – хотел – летище:
Продължителност : около 30 минути в посока с 3/4* автобус.

Допълнителни екскурзии:
Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат с беседа
на български език при минимум 30 туриста. Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място, при налични свободни места. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.
 

  • Мдина – градът на мълчанието (4 часа) - 74 лева (възрастен) / 50 лева (за деца до 2-11,99 г.)

Мдина–това е древната столица на Малта. Екскурзията започва с разглеждане на крепостните стени и кули, построени още през IX век. Панорамата, която се открива към цяла Малта е наистина великолепна. Разхождайки се из града ще разгледате красивите къщи, построени преди повече от 400 години. Ще посетите Кармелитската църква в Мдина –една от първите барокови сгради на острова, дело на френския военен архитект Медерико Блондел.
Цената включва: транспорт, екскурзоводско обслужване на български език.
Цената не включва: разходи от личен характер.

 

  • Валета – градът на рицарите (4 часа) - 74 лева (възрастен) / 50 лева (за деца до 2-11,99 г.)

Екскурзия до столицата на Малта – Валета. Градът е обявен за музей на световното наследство от UNESCO още през далечната 1979 година! Автобусът ще Ви остави пред крепостните врати. Оттук започва разходката по старинните улици до градините Barrakka, откъдето се открива великолепен изглед към Големия залив. Следва една типична за 450 годишният град Валета улица – Света Урсула. Слизайки по калдъръмените стъпала на тази автентично съхранена улица, човек се връща в XVI век. На всеки ъгъл стоят красивите статуи на най-популярните католически светци и общо християнски апостоли. Екскурзията продължава до главния площад на Валета пред двореца на Великите Магистри, в който сега се помещава канцеларията на Президента на Малта.
Цената включва: транспорт, екскурзоводско обслужване на български език.
Цената не включва: разходи от личен характер.

 

  • Трите града и Ботаническите градини Свети Антон (4 часа)- 60 лева (възрастен) / 34 лева (за деца до 12 г.)

Посещение на района на трите древни града Senglea, Cospicua, Vittoriosa. Тези древни градове са били многократно арена на дълги обсади и жестоки битки. В Vittoriosa са запазени много старинни здания, които напомнят за славните рицарски времена. Разхождайки се по средновековните улички на централният град Vittoriosa ще може да се насладите на великолепния изглед към Големия Залив – морската врата на Малта и ще научите любопитни факти за връзката между историята на България и Малта. След това екскурзията продължава с посещение на едно много живописно място – Ботаническите градини при резиденцията на малтийстият президент. Вече почти четири века това място е оазис на спокойствие и красота. Тук преминава детството на румънската кралица Мария Виктория. По-късно тя строи двореца в Балчик по подобие на Двореца и градините Свети Антон останали в детските и спомени.
Цената включва: транспорт, екскурзоводско обслужване на български език, обяд.
Цената не включва: разходи от личен характер.


Резервации:
Авансово плащане: 50 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 10 дни преди датата на заминаване.

ВАЖНО:

  1. Минимален брой туристи: 100 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 10 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
  2. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
  3. Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
  4. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата, авиокомпанията и полетното разписание.

Условия за прекратяване на договор:

  • 10 дни преди обявените дати на тръгване съответната програма ще бъде потвърдена, ако има събран минимум или анулирана, ако такъв липсва.
  • Ако програмата бъде потвърдена, то в рамките на 24 часа Вашите клиенти трябва да препотвърдят ангажимента си и да заплатят 100% от стойността на почивката
  • Ако в последните 10 дни се променят условията за пътуване в негативна посока и това доведе до анулация на полета, то клиентите ще получат ваучери за заплатената сума.
  • При положителен PCR тест 14 дни преди датата на отпътуване 100% от сумата заплатена се възстановява до 14 дни след датата на пътуване.
  • При налагане на задължителна карантина при пристигане в дестинацията, сумите заплатени се възстановяват в пълен размер до 14 дни след датата на пътуване.
По смисъла на чл. 97 от Закона за туризма за задължителна застраховка “Отговорност на туроператора”, „РАД-ФЕСТА“ ЕООД има сключена застраховка № 03700100002425/ 07.01.2021 г. “ЗД Евроинс“ АД, бул. „Христофор Колумб“ 43.
Фирма „РАД-ФЕСТА“ ЕООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани винтернет пространството са с информационна и рекламна цел. Достоверна и окончателна цена програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване с туристически пакет.
Цените са валидни само за посочения период и отменят всички останали ценови оферти, публикувани в сайта на фирмата.
„РАД-ФЕСТА“ ЕООД предлага възможност за сключване на Застраховка „Отмяна от пътуване“ назастрахователна компания „Мондиал Асистанс“, която покрива разходите в случай на неочаквановъзпрепядстване на пътуването от здравословен, служебен или семеен характер. Повече информация в офиса на фирмата или застрахователя АВП П§Ц С.А (клон България), София, Бул. Цар Борис III, 19Б, ет.12, тел.+359 2 995 1843. Застраховката се сключва след като пътуващия се е запознал с общите условия на застрахователната компания.
Оферта № П5041


Още почивки Малта

Новини

17
Април
2024
Varna Party Boats подготвя старта на сезон 2024.
Екипа организира круизи с фирмени партитa, презентации, тийм билдинг и др. на корабите Pinta Varna и Arabella – Варна. Крайбрежните круизи се извършват във Варненски залив или Варненско езеро в периода от 01 май до 30 октомври. Програмите по...
11
Май
2022
Нови правила и новини за пътуване, които трябва да знаете
Още държави свалят ограниченията за пътуване, Октоберфест се завръща, Гърция пуска нов скоростен влак Ако ви предстои пътуване или изчаквате отваряне на границите на мечтаната си дестинация, вижте по-важните промени в правилата за пътуване за н...
12
Ноември
2021
Травъл блогъри с фотоизложба от най-красивите места в България
Фотоизложба с уникални кадри, заснети от българските травъл блогъри ще популяризира родния туризъм в условия на пандемия. Авторите на 25-те фотоса са членове на  неправителствената организация ASTOM, обединяваща най-посещаваните бъл...

Дестинации

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах