Почивка в Италия, Калабрия - 7 нощувки на Йонийското крайбрежие

Самолет

Калабрия, Италия

8 дни / 7 нощувки
Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след предоставяне на оферта и избор на хотел.
Цена от: 373.00
 • Описание и програма
 • Цената включва
 • Цената не включва
 • Други
7 нощувки/ 8 дни
Самолетна програма
Дати: 07.09, 14.09, 21.09, 28.09, 05.10


Програма 

1 ден:
Директен чартърен полет от София до Ламеция Терме, летище в Калабрия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

2 ден - 7 ден:
Закуска в хотела. Свободно време за плаж или допълнителни екскурзии. Вечеря и нощувка. Може да избирате между богато разнообразие от допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат в Италия, като например:

Базилика ''Свети Никола'' в Бари и обиколка на Матера
В град Бари се намира световно известната базилика „Свети Никола“, в която се съхраняват мощите на свети Николай Чудотворец, която привлича безброй поклонници от цял свят, за да почетат мощите на светеца. Храмът е от голямо религиозно значение за християнския свят. Той е издигнат в периода от 1087 до 1197 г. по време на италианско-норманското управление над Апулия като основно място за съхранение на мощите на Свети Никола, които са пренесени в Бари от град Мира. През 1089 г. папа Урбан II присъства лично на осветлението на криптата на базиликата. В продължение на почти хиляда години мощите се съхраняват в тази древна очарователна базилика, а Св. Николай Чудотворец все още е покровител на град Бари. Самият храм е невероятно и незабравимо място, където и последователите на католицизма и православието идват да се покланят всеки ден. Имате уникалната възможност да посетите базиликата и прилежащият към нея музей, да се приближите до мощите на Свети Николай Чудотворец, а също така да вземете участие в службата, където вярващите от цял свят се стремят да присъстват.
След това ще отидете до близкия световно известен пещерен град Матера. Древните квартали, Саси ди Матера, са издълбани изцяло в скалите, което прави този град едно от най-необичайните места на планетата. Благодарение на това от 1993 г. Матера е обект на световното наследство на ЮНЕСКО, получил статут на наследство на цялото човечество и световно съкровище. Представителите на ЮНЕСКО също казват, че Матера е „модел за живот в баланс с околната среда и използване на ресурси, без да му навреди“. Като цяло градът прилича на лабиринт от къщи, тъй като структурата на сградите е много хаотична, причината за която е скалистият терен. Къщите са разположени на различни нива, поради което покривът може да действа и като път, стълби или дори под на друга сграда. Всичко това изглежда абсолютно нереално и невъобразимо, но това придава на града специален чар и мистерия. Благодарение на тази подредба градът се превърна в място за заснемане на около 60 игрални филма, например добре познатия филм на Мел Гибсън „Страстите Христови“ или „Бен-Хур“ на Тимур Бекмамбетов. Повечето сгради, за щастие, са оцелели и до днес. Някои от тях имат хотели, ресторанти и кафенета. Матера е и град с много древни църкви, датиращи от 13-17 век. Посещението на това мистериозно място със сигурност ще заеме специално място в спомените ви, малко са местата, където можете да видите многобройното преплитане на тесни улички, с жилищни и необитаеми сгради, църкви и скали - живи и неживи.

Тропея и Капо Ватикано
Тропея и Капо Ватикано – двете перли на Тиренското крайбрежие на Калабрия. Тропея – «перлата на Тиренско море», с право се счита за едно от най-популярните туристически места. Първото споменаване на града дойде при нас от мемоарите на Плиний Стари през I в. сл. Хр. От градската тераса, построена върху скалите надвисващи над морето, предлага красива гледка, където можете да се полюбувате на църквата Санта Мария дел Изола. Сред най-старите сгради в историческия център на града е Катедралата, издигната по време на норманското управление. Вътрешността на катедралата съдържа ценни произведения на изкуството, като картината на румънската Мадона (Madonna di Romania), покровителка на Тропея. Също така по време на екскурзията ще посетим едно от най-красивите места на Коста дели Дей - нос Ватикано, където ще видит прочутия фар, откъдето се откриват незабравими панорамни гледки към Калабрия, Еолийските острови и Месинския проток. Носът се характеризира със скали, заливи, кристално чисто море и бели пясъчни плажове.

Еолийски острови
Мини круиз до Еолийските острови, до които може да се стигне само по море. Ще се насладите на уникални гледки, спиращи дъха: чисти тюркоазени води, пещери, живописни заливи и цялото великолепие на природата. Еолийските острови са едни от най-красивите острови в Средиземно море.
Първата спирка ще бъде на остров Стромболи - един от четирите действащи вулкана в Италия с височина 900 метра. Тук можете да посетите градовете Стромболи и Гиностра, малко рибарско селце. Островът е богат на плажове с черен пясък, идеални за плуване и релакс. Липари е очарователен, оживен град с тесни улички и стари сгради. Въпреки бутиците, магазините за сувенири и кафенетата, островът не е загубил античния си чар. Очарователни стари къщи, големия замък и Катедралата са построени на висок скалист хълм, откъдето можете да се насладите на несравнима панорама. Вулкано, е следващият еолийски остров, е известен със своите извори на водороден сулфид, захранвани от горещи извори и заобиколени от фумароли (около изхода на които се утаяват кристали сяра). Калните бани на остров Вулкано имат лечебна сила.

8 ден:
Закуска в хотела. Освобождаване на стаите по обяд. Трансфер до летище Ламеция Терме за полета до София.

ЗАБЕЛЕЖКА: Програмата е примерна! Провеждането, последователността на допълнителните екскурзии, както и отправната им точка (крайбрежие) подлежат на препотвърждение.
Цените включват: 
 • самолетен билет (без включен кетъринг) София - Ламеция Терме - София с чартърен полет;
 • пътнически и летищни такси в размер на 90 евро /към 12.02.2021 г./;
 • чекиран багаж 20 кг и ръчен багаж до 7 кг;
 • 7 нощувки на съответния пансион в избрания хотел;
 • Трансфери летище - хотел – летище;
 • представител на туроператора по време на престоя с руски/английски език;
 • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.
 •  Застраховка "Отмяна на пътуване" с лимит 1000 лева /с включен покрит риск за COVID-19 при положителен PCR тест/.
Цената не включва:
 • екскурзии по желание /резервират се и се заплащат на място/;
 • задължително се заплащат: евентуална горивна такса**;
 • задължителна градска такса - за хотел 1* - 0,50 €; за хотел 2* - 0,70 €; за хотел 3* - 1,50 €; за хотел 4* - 2,50 €; за хотел 5* - 3,00 € - таксата е на ден, на човек и са заплаща на рецепцията в хотела. Деца до 14г не заплащат такса.
 • доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме възможност за сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.
Полетно разписание:
14:00 София (SOF) - 15:10 Калабрия (Летище Ламеция Терме)
15:50 Калабрия (Летище Ламеция Терме) - 19:00 София (SOF)
Възможна е промяна на разписанието!
Часовата разлика между София и Италия е -1 час.

Информация за превозвача:
авиокомпания Gulliv Air

Допълнителна информация: 
 • Всички цени са с включени летищни такси.
 • Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.
 • Внимание! Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.
 • Важно! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.
 •  Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 50.
 • Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 21 дни преди датата на отпътуване.
 • Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотел.
 • Необходимо е българските граждани да притежават валидни лична карта или задграничен паспорт, за да влязат и пребиват на италианска територия. Не е необходимо притежаване на виза за влизане на италианска територия. Няма специално изискване за определена валидност на личните карти или задграничните паспорти.
 • Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "ЕВРО-ЦЕНТЪР"/. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "ЕВРО-ЦЕНТЪР", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (00420 221 860 651)! Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.;
 • В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.


Условия за записване и анулация:
Плащания:
1. Депозит при записване в размер на 10% от пакетната цена
2. Доплащане до 30 % от общата цена на пътуването до 22 дни преди датата на отпътуване
3. Доплащане до 100 % от общата цена на пътуването до 17 дни преди датата на отпътуване
4. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
5. За резервации направени след срока описан в т. 2 и т. 3 се заплаща съответния депозит.

Анулационни срокове:
1.1Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на човек /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на човек /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове.
1.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
- от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10% от общата цена на туристическия пакет;
- от 29 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
- от 16 дни до 49 часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
- от 48 и по-малко часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
1.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си при положителен PCR тест, направен за влизане в страната по конкретния договор, той губи само платената на ТУРОПЕРАТОРА такса от 25.00 евро на човек /48.90 лева/, респективно дължи заплащане на последната, в случай, че не я е платил.
1.4. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.

Необходими данни:
• трите имена на латиница по лична карта или международен паспорт;
• ЕГН на всички пътуващи;
• номер на лична карта или международен паспорт;
• дата на валидност/издаване на лична карта или международен паспорт.

** УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 500 долара на тон; Ламеция Терме: 500 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,19 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).

Допълнителни екскурзии:
Тропея и Капо Ватикано – двете перли на Тиренското крайбрежие на Калабрия.

 • Тропея – «перлата на Тиренско море», с право се счита за едно от най-популярните туристически места. Първото споменаване на града дойде при нас от мемоарите на Плиний Стари през I в. сл. Хр. От градската тераса, построена върху скалите надвисващи над морето, предлага красива гледка, където можете да се полюбувате на църквата Санта Мария дел Изола. Сред най-старите сгради в историческия център на града е Катедралата, издигната по време на норманското управление. Вътрешността на катедралата съдържа ценни произведения на изкуството, като картината на румънската Мадона (Madonna di Romania), покровителка на Тропея. Също така по време на екскурзията ще посетим едно от най-красивите места на Коста дели Дей - нос Ватикано, където ще видит прочутия фар, откъдето се откриват незабравими панорамни гледки към Калабрия, Еолийските острови и Месинския проток. Носът се характеризира със скали, заливи, кристално чисто море и бели пясъчни плажове.
Пицо Калабро - Pizzo Calabro
 • Пицо Калабро, един от най-красивите и известни рибарски градове, известен със своя исторически център с тесните си улички и площади. Тук можете да посетите малката църква в подножието на планината Пиедигрота, построена в скалите край морето; Арагонски замък, построен по заповед на Фердинандо I от Арагон през 15 век, където е разстрелян кралят на Неапол Йоаким Мурат. След това задължително определено ще се насладим на световноизвестния сладолед "Il Tartuffo di Pizzo". Това е невероятен шоколадово-ядков сладолед, покрит с какаови трохи.
Еолийските острови - Isole Eolie
 • Мини круиз до Еолийските острови, до които може да се стигне само по море. Ще се насладите на уникални гледки, спиращи дъха: чисти тюркоазени води, пещери, живописни заливи и цялото великолепие на природата. Еолийските острови са едни от най-красивите острови в Средиземно море. Първата спирка ще бъде на остров Стромболи - един от четирите действащи вулкана в Италия с височина 900 метра. Тук можете да посетите градовете Стромболи и Гиностра, малко рибарско селце. Островът е богат на плажове с черен пясък, идеални за плуване и релакс. Липари е очарователен, оживен град с тесни улички и стари сгради. Въпреки бутиците, магазините за сувенири и кафенетата, островът не е загубил античния си чар. Очарователни стари къщи, големия замък и Катедралата са построени на висок скалист хълм, откъдето можете да се насладите на несравнима панорама. Вулкано, е следващият еолийски остров, е известен със своите извори на водороден сулфид, захранвани от горещи извори и заобиколени от фумароли (около изхода на които се утаяват кристали сяра). Калните бани на остров Вулкано имат лечебна сила.
Джунгри и дегустация на типични местни продукти
 • Тази екскурзия ще ви даде възможност да се запознаете с провинциалния живот в Калабрия. Отпътуване за Джунгри, град, разположен на 571 метра надморска височина от северната страна на планината Поро. Джунгри е един от най-интересните селскостопански центрове в Калабрия. Древният град се характеризира с проста архитектура и представлява социален модел на селски живот, който се е развил с течение на времето, но в същото време има прости постройки. Ще посетим пещерните къщи на Джунгри и църквата „Света Мария дела Неве“. След това ще отидем до ферма, която произвежда (n'duja) в малки количества - типичен калабрийски салам, вино, сирене и зеленчуци. Ще опитаме типични местни продукти с възможност да закупите нещо типично и уникално.
 • Входовете за музеите и археологически обекти не са включени в цените на екскурзиите.
  Ориентировъчни цени на входните билети:
  Църква Санта Мария дэл’ Изола - € 2.00
  Замъка в Пицо- € 3.00
  Църквата Пиедрота - € 3.00
  Джунгри - € 3.50
Базилика ''Свети Никола'' в Бари и обиколка на Матера – от Йонийско крайбрежие
 • В град Бари, столицата на регион Апулия, се намира световно известната базилика „Свети Никола“, в която се съхраняват мощите на свети Николай Чудотворец, която привлича безброй поклонници от цял свят, за да почетат мощите на светеца. Храмът е от голямо религиозно значение за християнския свят. Той е издигнат в периода от 1087 до 1197 г. по време на италианско-норманското управление над Апулия като основно място за съхранение на мощите на Свети Никола, които са пренесени в Бари от град Мира. През 1089 г. папа Урбан II присъства лично на осветлението на криптата на базиликата. В продължение на почти хиляда години мощите се съхраняват в тази древна очарователна базилика, а Св. Николай Чудотворец все още е покровител на град Бари. Самият храм е невероятно и незабравимо място, където и последователите на католицизма и православието идват да се покланят всеки ден. Имате уникалната възможност да посетите базиликата и прилежащият към нея музей, да се приближите до мощите на Свети Николай Чудотворец, а също така да вземете участие в службата, където вярващите от цял свят се стремят да присъстват. След това ще отидете до близкия световно известен пещерен град Матера. Древните квартали, Саси ди Матера, са издълбани изцяло в скалите, което прави този град едно от най-необичайните места на планетата. Благодарение на това от 1993 г. Матера е обект на световното наследство на ЮНЕСКО, получил статут на наследство на цялото човечество и световно съкровище. Представителите на ЮНЕСКО също казват, че Матера е „модел за живот в баланс с околната среда и използване на ресурси, без да му навреди“. Като цяло градът прилича на лабиринт от къщи, тъй като структурата на сградите е много хаотична, причината за която е скалистият терен. Къщите са разположени на различни нива, поради което покривът може да действа и като път, стълби или дори под на друга сграда. Всичко това изглежда абсолютно нереално и невъобразимо, но това придава на града специален чар и мистерия. Благодарение на тази подредба градът се превърна в място за заснемане на около 60 игрални филма, например добре познатия филм на Мел Гибсън „Страстите Христови“ или „Бен-Хур“ на Тимур Бекмамбетов. Повечето сгради, за щастие, са оцелели и до днес. Някои от тях имат хотели, ресторанти и кафенета. Матера е и град с много древни църкви, датиращи от 13-17 век. Посещението на това мистериозно място със сигурност ще заеме специално място в спомените ви, малко са местата, където можете да видите многобройното преплитане на тесни улички, с жилищни и необитаеми сгради, църкви и скали - живи и неживи.
 • Цената на екскурзията включва: обиколка с лицензират екскурзовод из гр. Матера, разходка с комфортен климатизиран туристически автобус, рускоезичен придружител, свободно време.
Капо Колона и дегустация на вино – от Йонийско крайбрежие
 • Археологическият парк Капо Колона, с площ от 30 хектара, е разположен на територията на едноименния нос, южно от Кротоне, малък град в региона Калабрия. Вътре в парка се намират древните руини на храма на Хера и Персефона. Единственото нещо, което е оцеляло с времето от най-големия храм на Велика Гърция, е дорическата колона, поразителна с величието си. В един от най-впечатляващите паркове в Калабрия се помещава и археологически музей, където можете да видите и разгледате антики, от желязната и бронзовата епоха, открити в резултат на разкопки в парка и на дъното на брега на Кротоне и нос Колона. Също така паркът е изпълнен и с мистична сила, в която местните вярват, тъй като преди много години на брега на носа е била прикована икона на Великата Дева Мария, която придава на това място загадъчност. Днес в парк Капо Колона можете да се докоснете до „живите“ свидетелства за древното минало на региона Калабрия, което привлича много туристи. И вие ще имате тази възможност, защото древните времена са едни от най-интересните и невероятни. Лицензиран екскурзовод ще ви разкаже уникални факти от историята на град Кротоне, като Питагорейската школа, която философ и учен е открил тук преди няколкостотин години. Италианското вино - е едно от основните забележителности на тази великолепна държава и регион Калабрия не прави изключение. Ще се впуснете в интригуващо пътешествие из света на виното, където ще ви разкажат за уникалния процес на производството на тази напитка и ще ви предложат да опитате вина от различни сортове грозде, които няма да ви оставят безразлични. След дегустацията ще имате възможност да закупите всичко, което ви е харесало и не ви е оставило безразлични.
 • Цената на екскурзията включва: екскурзия с лицензиран италианоезичен водач до Капо Колона (преведен на руски от рускоговорящ водач), дегустация и обиколка на винарната, разходка с комфортен климатизиран туристически автобус, рускоговорящ придружител.

ЗАБЕЛЕЖКА: Цените, провеждането и отправнатата точка (крайбрежие) и на всички описани допълнителни екскурзии подлежат на препотвърждение на място в Италия.

По смисъла на чл. 97 от Закона за туризма за задължителна застраховка “Отговорност на туроператора”, „РАД-ФЕСТА“ ЕООД  има сключена застраховка № 03700100003037/ 07.01.2022 г. “ЗД Евроинс“ АД, бул. „Христофор Колумб“ 43.
Фирма „РАД-ФЕСТА“ ЕООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване с туристически пакет. 
Посочените цени не са валидни по време на великденски, коледни, новогодишни и официално обявени национални празници или други събития от фестивален, конгресен, спортен и рекламен характер.
„РАД-ФЕСТА“ ЕООД предлага възможност за сключване на Застраховка „Отмяна от пътуване“ на застрахователна компания „Мондиал Асистанс“, която покрива разходите в случай на неочаквано възпрепядстване на пътуването от здравословен, служебен или семеен характер. Повече информация в офиса на фирмата или застрахователя АВП П§Ц С.А (клон България), София, Бул. Цар Борис III, 19Б, ет.12, тел.+359 2 995 1843. Застраховката се сключва след като пътуващия се е запознал с общите условия на застрахователната компания.

ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ПРОГРАМАТА

Оферта № П5357


Още почивки Италия

Новини

29
Юли
2021
Разходка по улица МоМА в сърцето на Средна гора
Старо Железаре отдавна се слави като арт село, превърнало се в част от един мащабен художествен проект. Тук просто можеш да паркираш колата на мегдана и да се потопиш в един сюреалистичен свят, в който невъзможното се материализира върху стените н...
28
Юли
2021
България популяризира туризма си сред скандинавците
Журналисти, блогъри и инфлуенсъри от Дания, Норвегия, Швеция и Финландия бяха у нас на опознавателен тур, организиран от Министерството на туризма, съобщава пресцентърът на ведомството. Туровете имат за цел да популяризират страната ни като сиг...
27
Юли
2021
Авиокомпания „Россия“ ще започне да изпълнява полети до България от 31 юли
Авиокомпания „Россия“, част от групата на Аерофлот, възобновява своите полети до България, съобщава сайтът на авиопревозвача. Полетите от Санкт Петербург до любимия сред руснаците град Бургас ще се извършват четири пъти седмично &...

Дестинации

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах