Почивка на море в Marina Dor, Испания

Собствен транспорт

Валенсия, Испания

8 дни / 7 нощувки
Цена от: 413.00
  • Описание и програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Други
Ваканционното селище Марина Д’Ор е най-големия туристически комплекс в автономната област Валенсия. Съвсем скоро, предстои изграждането на Марина Д’Ор Голф – най-големия град за развлечения и ваканции в Европа. Комплексът е на отстояние 75 км северно от Валенсия, до град Оропеса дел Мар, на брега на Средиземно море. Сред множеството луксозни хотели и апартаменти ще откриете и най-големия в Европа балнеоложки комплекс с морска вода, както и 8 на брой тематични парка, подходящи за всички възрасти. Всеки един хотел разполага със собствен спа център, климатизиран басейн, басейн на открито, джакузи, сауна, фитнес, които са на разположение на гостите.  Комплексът предлага богата програма за туристическа спортна анимация за всички възрасти както и още много безплатни дейности и атракции със свободен достъп.

За седма поредна година Ви предлагаме:
Седмична почивка в Марина Д’ор-  Ciudad de vacaciones!!!

"В света на Ваканциите и чудесата’’
www.marinador.com/
Сosta Azahar – Портокаловия бряг на Средиземно Море, Оропеса дел мар (Валенсия, Испания)
 
8 дни/ 7 нощувки при пълен пансион с вкл. напитки без лимит на обяд и вечеря
Настаняване в хотел по избор:
хотел GRAND DUQUE 4****
хотел MARINA PLAYA 4****

Цени 2019

Пакетни цени на човек в двойна стая, 7 нощувки със закуски, обеди и вечери + напитки:
Тип настаняване 03.05-30.05
27.09-24.10
31.05-27.06
06.09-26.09
Възрастен в двойна стая 413 евро 457 евро
Дете до 11 г. на доп. легло 251 евро 266 евро
3-ти възрастен на доп. легло 333 евро 357 евро
Единично настаняване 543 евро 599 евро
Пакетната цена e на човек и включва:
  • Трансфер летище – хотел – летище (полет в понеделник);
  • 7 нощувки на база пълен пансион с включени напитки, неограничено количество  – разнообразни безалкохолни напитки, вино (бяло и червено) национално производство;
  • Екскурзия и панорамна обиколка на Валенсия с включен обяд;
  • Безплатен вход (еднократно) в най-големия балнеоложки център в Европа с морска вода в хотел Марина Д’ор 5 * (Не се допускат деца под 5 годишна възраст!)
  • Вход за Омагьосаната градина с шоу програма, с включена една напитка;
  • 2 безплатни посещения на шоу програма (без напитки);
  • Анимационни и спортни програми на територията на комплекса;
  • Екскурзия до пещерата Сан Хосе (най- голямата подземна река в Европа)
Пакетната цена НЕ включва:
  • Самолетен билет София – Кастелон – София с Rainair (всеки понеделник и петък) 
  • Доплащане за медицинска застраховка;
  • Разходи от личен характер;
  • Разходи за телефон и други услуги по време на престоя в хотела.
Полет на Ryanair всеки понеделник и петък 
https://www.ryanair.com/bg/bg/
 
Общи условия:
  • Ценовата е оферта не изисква минимален брой пътуващи. Пътуването е гарантирано и при наличие на свободни места за всяка дата!
  • Сключване на договор за пътуване при записване;
  • Необходими документи: Лична карта или задграничен паспорт, няма визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване в Испания;
  • Начин на плащане - 50% плащане при записване, доплащане до 30 дни преди пътуването;
1. Важно! В предложената програма на пътуването, Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).
2. По смисъла на чл. 42 от Закона за туризма за задължителна застраховка “Отговорност на туроператора”, “РАД-ФЕСТА’’ ЕООД  има сключена застраховка № 03700100001727 “ЗД Евроинс“ АД със срок от 08.01.2019 г. до 07.01.2020 г.
3. Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и  при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване.
4. Посочените цени не са валидни по време на великденски, коледни, новогодишни и официално обявени национални празници или други събития от фестивален, конгресен, спортен и рекламен  характер.
5. Туристическа агенция Рад-Феста ЕООД  предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" с размер на  застрахователната премия според стойността на  пакета. Застраховката се сключва по условията на ‘’Mоndial Assistance’’ София, бул. ‘’Христофор Колумб’’ 80, ет.6 тел. 02/950 38 50 при сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел.  Рад-Феста ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ)
6. За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.

ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ПРОГРАМАТА

Оферта № П2590


Още почивки Испания

Новини

17
Април
2024
Varna Party Boats подготвя старта на сезон 2024.
Екипа организира круизи с фирмени партитa, презентации, тийм билдинг и др. на корабите Pinta Varna и Arabella – Варна. Крайбрежните круизи се извършват във Варненски залив или Варненско езеро в периода от 01 май до 30 октомври. Програмите по...
11
Май
2022
Нови правила и новини за пътуване, които трябва да знаете
Още държави свалят ограниченията за пътуване, Октоберфест се завръща, Гърция пуска нов скоростен влак Ако ви предстои пътуване или изчаквате отваряне на границите на мечтаната си дестинация, вижте по-важните промени в правилата за пътуване за н...
12
Ноември
2021
Травъл блогъри с фотоизложба от най-красивите места в България
Фотоизложба с уникални кадри, заснети от българските травъл блогъри ще популяризира родния туризъм в условия на пандемия. Авторите на 25-те фотоса са членове на  неправителствената организация ASTOM, обединяваща най-посещаваните бъл...

Дестинации

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах