Хотел във Велинград получи престижни европейски награди

15 Октомври 2020 г.
Хотел във Велинград получи престижни европейски награди

Хотел във Велинград получи наградата за най-добър хотел с термална вода в Европа, както и още две отличия от престижен конкурс. Това стана на авторитетните награди HAUTE GRANDEUR GLOBAL AWARDS, признати като едно от най-реномираните събития в луксозното гостоприемство, всяка година избира най-добрите луксозни марки в туристическата индустрия в световен мащаб. 

Безценното на своеобразните „ОСКАРИ“ в туризма е, че не жури избира и класира победителите, а това става по най-обективния начин – хората влизат в сайта и гласуват онлайн за номинирания хотел, като така дават своята оценка и отзиви за престоя си в него.

Този прозрачен процес гарантира безпристрастни резултати. Първото световно признание за собствениците на хотели СИРОНА – Сърнела Гешева и Кристиян Христов, бе на 1-ви ноември 2018 г., когато на  бляскава церемония в PALAZZO VERSACE DUBAI, те станаха първите и единствени българи, които получиха  HAUTE GRANDEUR GLOBAL AWARDS в четири категории и спечелиха 8 награди за двата хотела – СПА КЛУБ БОР и Балнеохотел СВЕТИ СПАС.

Да спечелиш награда „Haute Grandeur“ е воля и решителност, затова победителите наистина показват най-доброто от върховите постижения в туристическия бизнес и са  признати с най-високата оценка, която могат да получат хотел или СПА център.

През 2019 г. хотели СИРОНА отново бяха единствените български хотели, номинирани и спечелили наградите HAUTE GRANDEUR GLOBAL AWARDS.  Балнео Хотел Свети Спас 5 * спечели цели 4 отличия.

„4-те престижни международни хотелиерски награди са важни не само за екипа на хотели „СИРОНА“, но и за Велинград и България, като една страхотна международна реклама.“, сподели тогава изпълнителният директор на „СИРОНА“ Кристиян Христов. Само преди няколко дни Балнеохотел СВЕТИ СПАС за трети път получи най-високото признание на конкурса HAUTE GRANDEUR GLOBAL AWARDS и то в 3 категории.

За втора поредна година хотелът е отличен като „НАЙ-ДОБЪР ХОТЕЛ С ТЕРМАЛНА ВОДА В ЕВРОПА“, а в колекцията си от награди прибави и  „Най-добър семеен хотел в Европа“, както и „Най-добър планински хотел в Европа“.

Източник: https://bgtourism.bg/13102020-haute-grandeur-global-awards-hotel-st-spas-velingrad/

Новини

23
Октомври
2020
Всички туристически обекти в Ловеч преминават към зимно работно време от 25 октомври
Всички туристически обекти в Ловеч преминават към зимно работно време от 25 октомври, информират от общинската администрация. Туристите могат да посещават Туристическият информационен център понеделник, вторник, сряда и четвъртък от 8.00 до 17....
22
Октомври
2020
Нови правила за влизане в Белгия
Всички граждани, пътуващи за Белгия със самолет или кораб, са задължени да попълнят и изпратят по електронен път преди пътуването, но не по-рано от 48 ч. преди пристигането си в Белгия, формуляр Public Health Passenger Locator Form, който се ...
21
Октомври
2020
Българските туристи се наслаждават на слънчеви дни, плаж и интересни екскурзии в Тунис
Живакът в петък ще доближи близо 30 градуса, сочи прогнозата – чудесно време за релакс през есента и разглеждане на забележителностите в африканската държава.Още при пристигането си нашенци са се убедили на летището и в хотелите, където са н...

Дестинации

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах