Хотелски комплекс Балювата къща

Собствен транспорт

Хотелски комплекс Балювата къща

Трявна, България

Разположение:

Хотелски комплекс “Балювата къща” се намира на 2.5 км. от центъра на град Трявна и на 2 километра от Природен парк “Българка”.

В стаите:

Хотелът предлага 48 основни и 13 допълнителни легла, разпределени в 3 двойни и 14 тройни стаи. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, TV, сателит, телефон, мини бар. Гостите ползват безжична интернет връзка.

На територията на хотела:

Ресторантът и механата към комплекса са в традиционно битов стил с 50 и 40 места и богато разнобразие на ястия от българската национална кухня. През топлите месеци може да се насладите на прохладната и красива лятна градина със 100 места.
„Балювата къща” разполага с парк разположен на територия от 4500 кв.м.
Гостите на хотелския комплекс ползват два басейна (функционират през летния сезон и според климатичните условия) – за възрастни и деца, и коктейл бар с разнообразни охладителни напитки.
Традиционната обстановка и уютнта атмосфера са подходящи за провеждането на организирани фирмени мероприятия и семейни тържества.
Комплексът е идеален изходен пункт за разходки, излети, провеждане на пешеходни и велотурове на територията на Природен парк „Българка”.


Оферта № П881

Карта:


Новини

18
Юни
2021
Информационен бюлетин: Дестинация България „Безопасно лято 2021“
I. Влизане в страната 1. Как пътниците могат да влизат в страната? От 05 юни 2021 г. до 31 юли 2021 г. на основание Заповед № РД-01-416/04.06.2021 г., на министъра на здравеопазването с цел туризъм на територията на Република България се допус...
17
Юни
2021
Град Белене е остров на католицизма в Северна България
Крайдунавският град Белене наброява не повече от 8 хиляди жители. Преобладаващата част от тях са действащи католици, които от векове пазят непокътнати своята вяра и ценности. Това е най-голямата католическа общност в Северна България. Още с влизан...
16
Юни
2021
Черноморец представя „Паметници на хилядолетната история“
 В началото на туристическия сезон – лято 2021 г. Музейна експозиция „Св. Никола” гр. Черноморец представя съвместната изложба на  Национален исторически музей и „Музеен център” Созопол, включваща  уник...

Дестинации

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах